website maken website bouwen Start

Scholen en

Schoolreisjes

Voor scholen hebben we, bij een bezoek aan het Vlinderparadijs, een speciaal lespakket. De kinderen kunnen zelfstandig op zoek gaan naar de antwoorden van de vragen die ze mee krijgen, en deze kunnen natijd in groepsverband worden besproken.


Voor groepen vanaf 15 kinderen hebben we een speciaal tarief voor de entree, waarbij het lespakketje inbegrepen is. Reserveren is noodzakelijk. Dit is alleen voor schoolklassen, geen BSO of vergelijkbaar.


De kosten voor kinderen is 4,-, voor volwassenen is 7,- euro.


Vlinderparadijs "Papiliorama" werkt samen met enkele andere toeristische bedrijven in de regio. Dit zijn onder meer Taman Indonesia te Kallenkote, Bad Hesselingen te Meppel, Vogelpark Ruinen en meer. Vraag naar de mogelijkheden!
Daarnaast is Vlinderparadijs "Papiliorama" een Aequor gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat er voor diverse opleidingen stageplaatsen beschikbaar zijn, onder meer in het groen (planten verzorgen, kweken, onderhoud) en dieren (dierverzorging, diermanagement). Vraag naar de mogelijkheden!We hebben diverse vacatures:

- Tuinman/hovenier, 38 uur per week (fulltime), verzorgen en onderhoud, aanleg, kweek van planten, algeheel onderhoud tuinen van het Vlinderparadijs, zowel de tropische binnentuin als de buitentuin

- Educatief medewerker/electro engineer/ IT, 38 uur per week (fulltime). Het maken van educatieve, interactieve elementen, waaronder animatronics, displays, computerspellen en meer

- Allround timmerman: het verbouwen van het Vlinderparadijs, nieuwbouw Insectarium, nieuwbouw diverse kleinere bouwwerken, 38 uur per week (fulltime)

  

Terug

Vlinderparadijs "Papiliorama"

Van Helomaweg 14

7971 PX Havelte

tel: 0521 34 21 55

Vlinderparadijs@hotmail.com

Volg ons op Twitter:

@Vlinderparadijs